IniciNoticiesEntitatsEL CASAL DE JOVES ESTRENA PROGRAMACIÓ DE TARDOR AMB TALLERS, JOCS I...

EL CASAL DE JOVES ESTRENA PROGRAMACIÓ DE TARDOR AMB TALLERS, JOCS I MONOGRÀFICS. DEMÀ ES PRESENTA A LA PLAÇA DE L’ESGLÉSIA L’ESPLAI DEL CASAL.

El Casal de Joves ha començat la programació de tardor amb diferents activitats durant tota la setmana. Entre aquestes, destaquen la bombolla artística (els dilluns, taller de cuina (els dimarts) o brodway al casal (els dimecres). Com els darrers mesos, el casal també ofereix els dijous jocs de taula i taller de maquillatge, mentre que divendres l’esport serà el protagonista. Els dimarts de 9 a 10 es faran classes de Ioga i els dijous de dos quarts de 9 a dos quarts de 10 classes de dansa del ventre. Ens parla sobre aquestes activitats la dinamitzadora del casal, Sònia Aliva.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/10/programacio-casal-joves-1.mp3|titles=programacio casal joves 1]

Altres activitats puntuals que s’ organitzaran aquesta temporada de tardor seran el 31 d’ octubre un túnel del terror, el 18 de novembre un concert jove, el 17 de desembre una disco mòbil, i una xerrada informativa sobre Projecte Carnet Jove solidari a Nicaragua, el 12 de novembre. Escoltem Sònia Aliva.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/10/programacio-casal-joves-2.mp3|titles=programacio casal joves 2]

A banda de les activitats pròpies de la programació, el casal ofereix diàriament els bucs d’assaig, connexió gratuïta a internet i el servei de borsa d’habitatge jove. A més, els dissabte al matí s’organitza l’esplai per a nens i nenes d’entre 5 i 14 anys.

En aquest sentit, els monitors de l’Esplai i el Casal de Joves han organitzat per al proper 12 d’octubre a les 11 del matí una festa de presentació de l’Esplai 2011/2012. A partir de les 11, la plaça de l’Església acollirà actuacions gratuïtes de titelles, jocs, tallers, música i danses, a més d’un esmorzar per als participants.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/10/presentacio-esplai.mp3|titles=presentacio esplai]

L’esplai del casal de joves començarà aquest dissabte de 10 a 1 del migdia. Les inscripcions es poden fer fins dijous, en el mateix casal de joves, o al telèfon 93.764.58.85.