IniciNoticiesPolíticaEL SUBDELEGAT DEL GOVERN DE L’ESTAT A GIRONA CREU QUE NO ES...

EL SUBDELEGAT DEL GOVERN DE L’ESTAT A GIRONA CREU QUE NO ES PODRÀ ERADICAR LA PROSTITUCIÓ DE CARRETERA SENSE UNA LLEI ESTATAL. TORDERA FA ANYS QUE REIVINDICA QUE ES LEGISLI AQUESTA ACTIVITAT.

Primeres reaccions davant el reclam de Tordera i d’altres poblacions gironines per el desenvolupament d’una llei per acabar amb la prostitució a la carretera. El subdelegat del govern de l’Estat a Girona, Francesc Francisco-Busquets, dubta que es pugui eradicar la prostitució de les carreteres sense una llei estatal. El conseller d’Interior, Felip Puig, ha anunciat que traurà la prostitució de les carreteres catalanes emparant-se en la normativa de seguretat viària, considerant que són un perill per a la conducció. El subdelegat, creu que cal fer un debat i elaborar lleis amb les conclusions per eradicar la prostitució de carretera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/10/delegat-prostitucio-1.mp3|titles=delegat prostitucio 1]

Francisco-Busquets lamenta que per no arribar a un acord entre els que defensen que es permeti la prostitució i els que volen que es prohibeixi s’hagi eternitzat la imatge de noies parant a peu de carretera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/10/delegat-prostitucio-2.mp3|titles=delegat prostitucio 2]

La gran proliferació de prostitutes que ofereixen els seus serveis als vorals de la carretera N-II, al seu pas per Tordera, continua en el mateix nivell de fa dos anys. En aquest temps, l’Ajuntament ha intentat eradicar aquesta pràctica del seu terme municipal a cop de multes, però el resultat no ha estat el que s’esperava. Tordera és un dels municipis més perjudicats per la prostitució. En el tram torderenc de la N-II actualment es poden comptar més d’una desena de prostitutes.

ÚLTIMES NOTÍCIES