IniciNoticiesComerçEL PLE DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA APROVA UNA ORDENANÇA REGULADORA DELS USOS...

EL PLE DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA APROVA UNA ORDENANÇA REGULADORA DELS USOS EN PLANTA BAIXA AL NUCLI URBÀ PER FACILITAR LA COL·LOCACIÓ DE COMERÇOS I OFICINES.

L’Ajuntament de Tordera va aprovar en el ple ordinari de la setmana passada una ordenança reguladora dels usos en planta baixa al nucli urbà del municipi, inclosa en el Pla Especial Urbanístic per aquest ús. Aquesta ordenança s’adapta a la situació de crisi econòmica actual, amb la qual es fa difícil col·locar oficines i comerços en els diferents locals. Per tal de facilitar una mica la posada en marxa d’activitats en aquestes plantes baixes, s’ha flexibilitzat la ordenança reguladora que abans era més restrictiva amb algunes activitats de comerç fred. Ho explica la Regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament de Tordera, Rosa M. Salarichs.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/10/ciu-planta-baixa.mp3|titles=ciu planta baixa]

Pel PP, el regidor Xavier Martin, tot i que es va mostrar satisfet amb el canvi, va assegurar que no compartia algunes de les restriccions que es recullen en la ordenança.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/10/pp-planta-baixa.mp3|titles=pp planta baixa]

Des d’ERC no entenen aquest canvi d’actuació per part del govern municipal i defensen l’anomenat comerç calent (comerç de botigues). Escoltem el regidor Xavier Pla.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/10/erc-planta-baixa.mp3|titles=erc planta baixa]

El PSC va votar a favor d’aquesta ordenança entenen que, en aquest context de crisi econòmica, s’ha de fer costat a les persones que es mostren disposades a tirar endavant una empresa. Escoltem el regidor Josep Romaguera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/10/psc-planta-baixa.mp3|titles=psc planta baixa]

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va explicar que aquest canvi en la regulació ha estat impulsat pel context econòmic actual que viu la societat.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/10/alcalde-planta-baixa.mp3|titles=alcalde planta baixa]

L’ordenança reguladora dels usos en planta baixa al nucli urbà del municipi, inclosa en el Pla Especial Urbanístic per aquest ús, va ser aprovada amb els vots favorable de CiU i el PSC, el vot en contra d’ERC i l’abstenció del PP.

ÚLTIMES NOTÍCIES