IniciNoticiesSalutELS FARMACÈUTICS ALERTEN QUE HAURAN DE DEIXAR DE DISPENSAR MEDICAMENTS DE LA...

ELS FARMACÈUTICS ALERTEN QUE HAURAN DE DEIXAR DE DISPENSAR MEDICAMENTS DE LA SEGURETAT SOCIAL SI NO COBREN.

Els farmacèutics adverteixen que si l’Administració no els abona el que els deu hauran de deixar de dispensar medicaments de la Seguretat Social i només podran facilitar els que es paguin al comptat. Fins ara, porten un retard de dos mesos en l’abonament de les factures dels medicaments. De fet, dimecres haurien de cobrar el mes d’agost, malgrat que no tenen cap garantia que es compleixi aquest compromís. Elena Carazo, farmacèutica i portaveu del col·legi de farmacèutics assegura que deixar de dispensar medicaments de la seguretat social és “l’últim que volen fer”.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/10/farmacia-1.mp3|titles=farmacia 1]

Carazo explica en quina situació es troben els farmacèutics i alerta que hauran de deixar de subministrar medicaments de la seguretat social.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/10/farmacia-2.mp3|titles=farmacia 2]

Aquest dilluns uns 200 farmacèutics s’han manifestat a la seu del Col·legi de Farmacèutics de Barcelona per reclamar una solució, i que ha alertat que no podran afrontar el pagament d’aquest mes. El president del col·legi es reuneix aquest dimecres amb entitats bancàries per intentar obtenir finançament.

ÚLTIMES NOTÍCIES