IniciNoticiesEducacióLA BIBLIOTECA DE TORDERA ORGANITZA CURSOS D’ORDINADOR I INTERNET PER A PERSONES...

LA BIBLIOTECA DE TORDERA ORGANITZA CURSOS D’ORDINADOR I INTERNET PER A PERSONES EN SITUACIÓ D’ATUR.

El Servei d’Ocupació de Catalunya, posa en disposició de les persones treballadores en situació d´atur el programa d´alfabetització digital Connecta’t 2011 per tal que puguin adquirir les competències digitals bàsiques que els permetin millorar el seu procés de recerca de feina.

El programa Connecta’t ofereix dues modalitats formatives que s’impartiran de forma presencial a l’Aula d’Ofimàtica de la Biblioteca de Tordera, inclosa dins la Xarxa Punt TIC. La Modalitat A tracta la “Introducció a l’entorn informàtic” (15 hores), mentre que la Modalitat B tractarà les “Eines per a la recerca de feina” (10 hores).

Aquest programa s’adreça a persones treballadores en situació d’atur inscrites a les oficines de Treball i que vulguin optimitzar el seu procés de recerca de feina. Per inscriure’s al programa cal adreçar-se a l’Oficina de Treball. El regidor de promoció econòmica, Jordi Camó explica que s’està fent un treball important en l’objectiu de reduir l’atur.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/09/camo-ocupacio.mp3|titles=camo ocupacio]

Per altra banda, s’ofereixen tallers formatius en temes relacionats amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). La inscripció serà per ordre d’arribada i caldrà  inscriure’s el dia 6 d’octubre, de 16.00 a 20.00h o bé el 7 d’octubre de 10:00 a 13:00h. En el moment de la inscripció caldrà abonar 3€ per cada curs.

Per inscriure’s a aquests tallers és indispensable estar en possessió del carnet d’usuari de la biblioteca.

ÚLTIMES NOTÍCIES