IniciNoticiesCulturaAQUEST DIUMENGE ARRIBA A TORDERA LA COMÈDIA “VISCA ELS NUVIS” AMB JOAN...

AQUEST DIUMENGE ARRIBA A TORDERA LA COMÈDIA “VISCA ELS NUVIS” AMB JOAN PERA I AMPARO MORENO. S’HA ANUL·LAT LA PROJECCIÓ DE LA PEL·LÍCULA “PINA” PREVISTA PER AQUESTA NIT.

El Teatre Clavé ha anul·lat la projecció de la pel·lícula “Pina” de Wim Wenders, que estava prevista per aquesta nit. L’endarreriment de la data d’estrena del llargmetratge a les sales de cinema és el motiu que ha portat al Teatre Clavé a anul·lar aquesta proposta del cicle de cineclub, prevista per al divendres 30 de setembre. Des del teatre demanen disculpes per les possibles molèsties que aquest fet pugui haver ocasionat i recorden que la programació de cineclub continua el proper 4 de novembre amb “La Piel que habito”, el darrer treball de Pedro Almodóvar.

Diumenge, 2 d’octubre arriba la primera proposta del cicle de teatre i dansa amb l’obra “Visca els nuvis” amb Joan Pera i Amparo Moreno. Una comèdia ambientada a principis del segle passat a Barcelona on succeeixen diversos fets històrics: la setmana tràgica, la dictadura de Primo de Rivera, la segona república o la Guerra civil. L’obra es podrà veure el diumenge, 2 d’octubre a les 7 de la tarda. Les entrades es poden reservar al Teatre Clavé o trucant al 93.765.05.72.