IniciNoticiesPolíticaTORDERA INSISTEIX QUE CAL UNA LEGISLACIÓ PER PART DE L’ESTAT O GENERALITAT...

TORDERA INSISTEIX QUE CAL UNA LEGISLACIÓ PER PART DE L’ESTAT O GENERALITAT PER RESOLDRE EL PROBLEMA DE LA PROSTITUCIÓ A LA N-II.

La gran proliferació de prostitutes que ofereixen els seus serveis als vorals de la carretera N-II, al seu pas per Tordera, continua en el mateix nivell de fa dos anys. En aquest temps, l’Ajuntament ha intentat eradicar aquesta pràctica del seu terme municipal a cop de multes, però el resultat no ha estat el que s’esperava. El tinent d’alcalde i coordinador del govern municipal, Josep Llorens, reconeix que les multes no han estat efectives per eradicar la prostitució a la N-II.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/09/llorens-prostitucio-1.mp3|titles=llorens prostitucio 1]

De les més de 500 multes que s’han posat no s’han cobrat “ni la meitat”, ja que les prostitutes es declaren insolvents. Després d’aquesta experiència fallida, Tordera insisteix que és l’Estat o la Generalitat qui ha de legislar al voltant de la prostitució. Escoltem Josep Llorens.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/09/llorens-prostitucio-2.mp3|titles=llorens prostitucio 2]

L’ajuntament de Tordera és un dels municipis més perjudicats per la prostitució. En el tram torderenc de la N-II actualment es poden comptar més d’una desena de prostitutes.