IniciNoticiesSocietatLES OBRES DE CONSTRUCCIÓ DEL NOU CENTRE DE LOGÍSTICA D’INDITEX A TORDERA...

LES OBRES DE CONSTRUCCIÓ DEL NOU CENTRE DE LOGÍSTICA D’INDITEX A TORDERA AVANCEN A BON RITME I ES PREVEU QUE ESTIGUIN ENLLESTIDES EL MAIG DE L’ANY VINENT.

Des de fa uns dies, les màquines que treballen en la construcció del nou centre de logística d’Inditex a Tordera es mouen a un ritme frenètic. A cada moment entren camions al recinte i desenes de treballadors feinegen en un terreny que canvia a marxes forçades. De fet, en alguns punts ja s’intueix el perímetre dels edificis i els perfils dels carrers del futur complex industrial, que ha de completar la presència a Tordera del gegant tèxtil comercialitzador de marques com Zara, Bershka o Massimo Dutti. L’Alcalde de Tordera, Joan Carles García, diu que les obres avancen al ritme previst i que possiblement es podrà començar a treballar a les instal·lacions a mitjans de l’any vinent.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/09/alcalde-inditex-1.mp3|titles=alcalde inditex 1]

Joan Carles Garcia també ha explicat que el procés de selecció de personal, a través del servei d’inserció laboral de l’Ajuntament, tal i com es va acordar amb Inditex, està funcionant de manera favorable.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/09/alcalde-inditex-2.mp3|titles=alcalde inditex 2]

El nou centre de logística ocuparà un espai de 165.000 metres quadrats, just al darrere dels actuals edificis d’Inditex a Tordera i que des del 1998 donen treball a prop de 950 persones. Quan aquesta ampliació entri en funcionament, es preveu que la xifra augmentarà en fins a 700 empleats directes i 200 més d’indirectes. Això suposarà un impacte molt positiu a la zona, castigada pel tancament d’empreses del tèxtil tradicional.

ÚLTIMES NOTÍCIES