IniciNoticiesEntitatsEL CLUB BÀSQUET TORDERA ORGANITZA AQUEST CAP DE SETMANA LA DIADA DEL...

EL CLUB BÀSQUET TORDERA ORGANITZA AQUEST CAP DE SETMANA LA DIADA DEL BÀSQUET.

El Club Bàsquet Tordera organitza aquest cap de setmana la cinquena Diada del Bàsquet on hi participaran 64 equips d’arreu de Catalunya.

Dissabte tindran lloc els partits dels equips femenins des de les categories de Pre-mini fns a la Sènior. En total hi haura 32 equips, 48 partits i quatre pistes en joc. Diumenge es faran els 48 partits dels 32 equips masculins (des de les categories pre-mini fins a cadet). En aquest cas també s’utilitzaran 4 pistes.

Els partits tindran lloc de 9 del matí a 8 de la tarda al pavelló poliesportiu municipal. El Club Bàsquet Tordera espera rebre aquest cap de setmana més de mil persones amb l’organització d’aquest esdeveniment esportiu. A aquest acte es suma la bona acollida que va tenir la setmana passada el 3r Torneig Estatal Cadet Vila de Tordera, també organitzat pel CB Tordera i que va aplegar centenars de persones per veure jugar els millors del bàsquet d’arreu de l’Estat.

De cara al proper 25 de setembre, el Club té previst celebrar la presentació dels equips de l’entitat per aquesta temporada 2011/2012.

ÚLTIMES NOTÍCIES