IniciNoticiesEducacióEL CONSELL COMARCAL DEL MARESME DESTINA SIS MILIONS D’EUROS EN COMPLEMENTS EN...

EL CONSELL COMARCAL DEL MARESME DESTINA SIS MILIONS D’EUROS EN COMPLEMENTS EN EDUCACIÓ.

El curs 2011-2012 ha començat amb normalitat pel que fa als serveis que gestiona el Consell Comarcal del Maresme: transport escolar, menjador escolar, beques, acollida i vetlladors. El CCM destinarà a aquests serveis complementaris gairebé 6 milions d’euros. La novetat és la reconversió del servei d’acollida de 6ª hora en un nou servei d’acollida (matí, migdia i/o tarda) per a aquelles famílies que necessiten deixar els nens a l’escola abans de l’horari lectiu. Així ho explica la consellera delegada dels serveis educatius del consell comarcal del Maresme, Neus Serra.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/09/neus-serra-1.mp3|titles=neus serra 1]

El Consell Comarcal del Maresme gestionarà aquest curs un total de 21 menjadors escolars el que representa servir uns 1.740 menús diaris. El cost del menú es manté inicialment en 6,20€ tot i que es preveu una modificació al llarg del curs escolar. 80 professionals, gestionats pel Consell Comarcal del Maresme, prestaran aquest curs 1.715 hores setmanals com a vetllador/a escolar. Escoltem Neus Serra.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/09/neus-serra-2.mp3|titles=neus serra 2]

És el tercer curs en què la Generalitat dóna la gestió al CCM d’aquest servei. Els vetlladors són els professionals que acompanyen dins i fora de l’aula aquells alumnes amb problemàtiques motrius o conductuals. Un dels aspectes més destacats, és que davant el context econòmic actual el pressupost que destina en educació el Consell Comarcal s’ha pogut mantenir i una tercera part va destinat a beques i ajuts. L’atorgament d’aquestes beques i ajuts es treballa conjuntament amb els serveis socials dels diferents ajuntaments de la comarca i també amb els equips d’atenció psicopedagògica.

ÚLTIMES NOTÍCIES