IniciNoticiesEducació2500 ALUMNES COMENCEN EL CURS ESCOLAR 2011/2012 A TORDERA, AMB TOTAL NORMALITAT.

2500 ALUMNES COMENCEN EL CURS ESCOLAR 2011/2012 A TORDERA, AMB TOTAL NORMALITAT.

2.400 alumnes, van començar ahir el curs escolar 2011/2012 a Tordera. Aquesta xifra suposa un augment dels alumnes respecte el curs anterior.

Els cursos que guanyen més alumnat a Tordera són els d’Educació Primària, seguit de l’Educació Secundària i els Cicles Formatius. Enguany el curs ha començat en les dates habituals, després que l’any passat hagués començat una setmana abans per la setmana blanca. L’escola pública Ignasi Iglesias comptarà enguany amb 460 alumnes. El centre ha canviat de director, després de la jubilació de Fernando Rodríguez. La nova directora, Isabel Lázaro explica que el curs comença amb total normalitat. La principal novetat és la supressió de la sisena hora. Isabel Lázaro explica com afectarà a l’escola.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/09/ignasi-iglesias.mp3|titles=ignasi iglesias]

L’escola Sant Josep, comptarà aquest curs amb 460 alumnes. El director, Àngel Vallicrosa, es mostra il·lusionat per l’inici del curs i ens parla sobre les novetats a nivell de digitalització de les aules i la polèmica sentencia del tribunal de justícia contra l’immersió lingüística

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/09/escola-st-josep.mp3|titles=escola st josep]

D’altra banda, l’escola Brianxa comptarà enguany amb uns 360 alumnes inscrits. El director de l’escola, Xavier Manresa ens explica com es presenta aquest curs.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/09/brianxa.mp3|titles=brianxa]

L’institut secundari Lluis Companys, comptarà amb més de 410 alumnes, repartits en ESO, Batxillerat i Cicles formatius. El director del centre, Angel Pous, assegura que l’institut tindrà novament aquest any un descens en el nombre de professors.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/09/ies-lluis-companya.mp3|titles=ies lluis companya]

L’escola La Roureda, situada al veïnat de Sant Pere, comptarà aquest curs amb uns 390 alumnes. La nova directora, Mercè Vilajeliu destaca com a novetat més important és el canvi d’horari de les classes.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/09/roureda.mp3|titles=roureda]

Per la seva banda, l’escola Tordera (situada al carrer de València) el Departament d’Educació de la Generalitat ha instal·lat un nou mòdul més. Aquesta escola acull alumnes dels cursos de P3 fins a 3er de Primària. La nova directora Nuria Puig explica com es presenta el nou curs escolar.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/09/escola-tordera.mp3|titles=escola tordera]

Finalment, l’escola d’Hortsavinyà registra aquest curs una vintena d’alumnes entre infantil i primària. Així ho explica una mestre de l’escola.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/09/hortsavinya.mp3|titles=hortsavinya]

A nivell de Catalunya el curs començarà amb la xifra més alta d’alumnes dels últims 22 anys i els mateixos professors.

ÚLTIMES NOTÍCIES