IniciNoticiesSalutS’OBRE LA CONVOCATÒRIA D’AJUTS ECONÒMICS PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT

S’OBRE LA CONVOCATÒRIA D’AJUTS ECONÒMICS PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT

La Regidoria d’Atenció Social i Serveis a la Persona informa que s’ha obert el procés de sol·licitud de una línia d’ajudes econòmiques promogudes per la Generalitat de Catalunya.

En aquest cas, s’ofereix l’ajuda de suport a l’autonomia a la pròpia llar. Les persones destinatàries d’aquesta convocatòria són les persones amb discapacitat física o psíquica i/o problemàtica social derivada de malaltia mental que vulguin viure soles o amb altres persones. El regidor d’ atenció social, Jordi Camó explica a quines persones va destinada aquestes ajudes.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/09/ajudes.mp3|titles=ajudes]

Els requisits per sol·licitar l’ajut són: tenir un grau de discapacitat igual o superior al 33%, i no tenir reconegut el complement de necessitat de concurs d´una altra persona, poder desenvolupar les activitats de la vida diària mitjançant el suport previst, ajustat a les seves necessitats, i acreditar la residència legal i domicili a Catalunya durant cinc anys, dos dels qual immediatament anteriors a la data de presentació de la sol·licitud.

El termini per sol·licitar aquesta ajuda és fins al 30 de setembre, tot i que a l’OASC les sol·licituds es recolliran fins al 27 de setembre.

ÚLTIMES NOTÍCIES