IniciNoticiesEntitatsRÀDIO TORDERA COMENÇA LA PROGRAMACIÓ TARDOR-HIVERN APOSTANT PER LA INFORMACIÓ I ENTRETENIMENT.

RÀDIO TORDERA COMENÇA LA PROGRAMACIÓ TARDOR-HIVERN APOSTANT PER LA INFORMACIÓ I ENTRETENIMENT.

Ràdio Tordera 107.1 fm ha començat la programació de tardor-hivern, amb continguts més imaginatius i participatius i garantint els tres pilars fonamentals en l’emissora: Informació, opinió i entreteniment de proximitat.

Entre les novetats de la programació s’han renovat els continguts de les tardes, s’incorporació a la graella dels butlletins d’esports i Fan dance music provinent de l’estiu. La nova programació de Ràdio Tordera es presenta amb un gran eix vertebrador com són els informatius i els magazines de matí i tarda. El magazine de matí continuarà conduit per la Rosa Maria Ruscalleda. El magazine de tarda es reparteix entre cinc conductors que cada dia li donen una temàtica diferent al programa. Ràdio Tordera continua apostant per les noves tecnologies, amb l’identitat al Facebook Ràdio Tordera on s’hi plasmen les notícies del dia i les diferents informacions relacionades amb l’emissora i les emissions d’internet i ràdio a la carta. Programes consolidats a la graella com “Bon dia Menuts”, “el matí de sardanes”, “Els esports”, “Tordera en directe” o “La veu de la parròquia”, entre d’altres, completen la programació.

La nova programació de Ràdio Tordera va ser aprovada per unanimitat per el consell d’administració i l’assemblea de l’emissora.

ÚLTIMES NOTÍCIES