IniciNoticiesEducacióLES ESCOLES TORDERENQUES TAMBÉ ES POSICIONEN EN CONTRA LA SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL...

LES ESCOLES TORDERENQUES TAMBÉ ES POSICIONEN EN CONTRA LA SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTICIA DE CATALUNYA.

Els directors dels centres educatius de Tordera es mostren tranquils davant la interlocutòria sobre la immersió lingüística del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Una sentència que ha donat dos mesos de termini a la Generalitat perquè el castellà sigui també llengua vehicular a l’ensenyament públic juntament amb el català. La directora de l’escola Ignasi Iglesias, Isabel Lázaro creu que no seria bo canviar l’actual sistema actual lingüístic, ja que s’ha demostrat que funciona correctament.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/09/sentencia-ignasi-iglesias.mp3|titles=sentencia ignasi iglesias]

El director de l’IES Lluís Companys, Angel Pous es posiciona totalment en contra d’aquesta interlocutòria. A més, afirma que rebre l’ensenyament en català en cap cas va en detriment de la llengua espanyola. Angel Pous creu que tirar endavant aquest sentencia podria provocar algun problema social.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/09/sentencia-ies.mp3|titles=sentencia ies]

Per la seva banda, la directora de l’escola Tordera, Núria Puig creu que seria un pas enrere canviar el model educatiu català.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/09/sentencia-escola-tordera.mp3|titles=sentencia escola tordera]

Els centres educatius torderencs afirmen que no han tingut cap família que s’hagi preocupat per aquest aspecte.

ÚLTIMES NOTÍCIES