IniciNoticiesCulturaTORDERA PREPARA PER DIUMENGE L’ACTE INSTITUCIONAL EN MOTIU DE LA DIADA NACIONAL...

TORDERA PREPARA PER DIUMENGE L’ACTE INSTITUCIONAL EN MOTIU DE LA DIADA NACIONAL DE CATALUNYA.

L’Ajuntament de Tordera, amb el suport de La Nostra Dansa, prepara la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, el proper 11 de Setembre, amb els actes tradicionals a la Plaça Lluís Companys. A les 11 del matí hi haurà sardanes amb la Cobla Principal de Banyoles i a les 12 es farà l’ofrena floral a Lluís Companys per part de les entitats i institucions locals.

El parlament institucional de l’alcalde, Joan Carles Garcia, la interpretació d’un rapsode, les sardanes i un vermut popular tancaran les activitats d´enguany. Ens dona detalls sobre la programació de la diada, el regidor de cultura, Josep Llorens.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/09/diada-1.mp3|titles=diada 1]

Segons Josep Llorens, la sentència del tribunal de justícia de Catalunya sobre el model d’immersió lingüística, dona un sentit especial a la diada d’ enguany.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/09/diada-2.mp3|titles=diada 2]

Com dèiem, l’audició de sardanes anirà a càrrec de la cobla principal de Banyoles que oferirà Nani (Enric Gratacòs), Una sardana (Josep Maria Tarrides), Josefina Gentil (Josep Saderra), a saltar (Pau Marons), Tossa Bonica (Francesc Mas Ros) i Bona Festa (Josep Vicens).

Tal com es va fer l’any passat, l’Ajuntament repartirà senyeres per engalanar les llars torderenques durant la setmana de la Diada Nacional de Catalunya.  Totes les persones que ho desitgin, entre el 5 i el 9 de setembre, podran recollir a l´Ajutnament gratuïtament una senyera per penjar al balcó o finestra de casa seva.

ÚLTIMES NOTÍCIES