IniciNoticiesSocietatFINALITZEN LES OBRES D’ENDERROC DE L’ANTIGA FÀBRICA TÈXTIL FIBRACOLOR.

FINALITZEN LES OBRES D’ENDERROC DE L’ANTIGA FÀBRICA TÈXTIL FIBRACOLOR.

Un cop acabats els treballs d’enderroc de l’antiga fàbrica tèxtil Fibracolor, les màquines treballen ja en la construcció del nou centre de logística d’Inditex a Tordera. El ritme constructiu és frenètic. Al recinte entren camions cada trenta segons i desenes de treballadors feinegen en un terreny que canvia a marxes forçades.

Les piconadores ja han preparat el terreny i en alguns punts ja es comencen a intuir el perímetre dels edificis i els perfils dels carrers de futur complex industrial, que ha de completar la presència a Tordera del gegant tèxtil comercialitzador de marques com Zara, Bershka o Massimo Dutti. En cas que continuï amb aquest ritme constructiu, l’empresa podria acomplir els terminis inicials, en què es preveia acabar aquesta primera fase de les obres la primavera de l’any vinent. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia avançava en el darrer plenari municipal, que ja s’ha començat a treballar en la selecció de personal, a través del servei d’orientació laboral.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/09/inditex.mp3|titles=inditex]

El nou centre de logística ocuparà un espai de 165.000 metres quadrats, just al darrere dels actuals edificis d’Inditex a Tordera, que, des del 1998, donen treball a prop de 950 persones. Un cop entri en funcionament l’ampliació, es preveu que aquesta xifra augmentarà en fins a 700 empleats directes i es calcula que 200 més d’indirectes, fet que suposarà un impacte molt positiu a la zona, castigada pel tancament d’empreses del tèxtil tradicional.

ÚLTIMES NOTÍCIES