IniciNoticiesCulturaLA REGIDORIA DE JOVENTUT FA UN BALANÇ POSITIU DEL CONCERT DE LA...

LA REGIDORIA DE JOVENTUT FA UN BALANÇ POSITIU DEL CONCERT DE LA REVETLLA DE SANTA MARIA.

 

La Regidoria de Joventut valora positivament el concert de la Revetlla de Santa Maria, celebrat aquest passat diumenge, 14 d’agost. El concert amb els grups Mazoni, El Niño de la Hipoteca i el grup local Amused va animar el jovent que es va acostar fins la Plaça de l’Església per passar una bona nit. La Regidora de Joventut de l’Ajuntament de Tordera, Eliana Romera, fa un bon balanç de la revetlla d’enguany.

balanç santa maria 1

Aquest concert de diumenge era el primer acte d’Eliana Romera com a Regidora de Joventut de l’Ajuntament de Tordera. Ella mateixa ens mostrava les seves impressions diumenge a la nit.

balanç santa maria 2

Durant la nit d’aquest 14 d’agost també es va dur a terme el projecte “Som nit”, que depèn del Departament de Salut de la Generalitat. És un projecte d’acció directa d’informació, prevenció i reducció de riscos associats al consum de drogues, el qual també hi serà aquest proper divendres, 19 d’agost, en motiu de la celebració del Cercatasques de la Festa Major de Tordera. A més, com que el concert coincidia amb el partit de la Supercopa d’Espanya de futbol entre el Barça i el Reial Madrid, es va col·locar una pantalla gegant al mirador de la Plaça de l’Església per seguir la transmissió en directe.

 


ÚLTIMES NOTÍCIES