IniciNoticiesCulturaEL CERCLE D’HISTÒRIA DE TORDERA PRESENTA EL LLIBRE “TORDERA EN LA MEMÒRIA...

EL CERCLE D’HISTÒRIA DE TORDERA PRESENTA EL LLIBRE “TORDERA EN LA MEMÒRIA ORAL. TESTIMONIS DE LA II REPÚBLICA I LA GUERRA CIVIL”.

 

El mes de març d’aquest any, la Regidoria de Cultura va presentar l’últim documental inclòs a la col·lecció “Una mirada al passat”, de recuperació de la memòria històrica local. Recordem que aquest treball consta de tres documentals que tracten diferents fases de la història de Tordera explicada per la veu dels seus protagonistes. Doncs bé, el projecte de recuperació de la memòria històrica local es completarà definitivament aquest dijous, 18 d’agost, amb la presentació del llibre “Tordera en la memòria oral. Testimonis de la II República i la Guerra Civil”, realitzat pel Cercle d’Història de Tordera i editat per l’Ajuntament de Tordera. La Presidenta del Cercle d’Història de Tordera, explica quina ha estat la participació de l’entitat en aquest projecte.

llibre cercle historia 1

Mercè Torrelles explica quin material inclou aquest llibre.

llibre cercle historia 2

La Presidenta del Cercle d’Història es mostra satisfeta amb el resultat final del llibre i diu que preparen un segon volum sobre el I Franquisme a Tordera de cara a l’any vinent.

llibre cercle historia 3

La presentació del llibre “Tordera en la memòria oral. Testimonis de la II República i la Guerra Civil” serà aquest dijous, 18 d’agost, a les 8 del vespre, al Teatre Clavé de Tordera. Per assistir a la presentació caldrà recollir prèviament l’entrada, gratuïta, a l’Ajuntament de Tordera, fins aquest mateix dijous. A més, després de l’acte, es farà un sopar de germanor al restaurant Les Farreres. En cas de voler assistir-hi, avui és l’últim dia per comunicar-ho al mateix restaurant o al telèfon 93 764 06 07. El preu del tiquet és de 22 euros per persona.