IniciNoticiesSocietatUN HOME DE NACIONALITAT GAMBIANA I VEÍ DE CALELLA HA MORT I...

UN HOME DE NACIONALITAT GAMBIANA I VEÍ DE CALELLA HA MORT I DOS PERSONES MÉS HAN RESULTAT FERIDES LLEUS EN UN XOC FRONTAL A LA N-II, AQUEST DILLUNS A LA TARDA A TORDERA.

Una persona va morir i dues més van resultar ferides en un accident de trànsit que va tenir lloc aquest dilluns a la tarda a la N-II, dins el terme municipal de Tordera. Segons han informat els Mossos d’Esquadra, per causes que encara es desconeixen, passades les quatre de la tarda d’ahir, una furgoneta i un tot terreny van col·lidir frontalment al quilòmetre 684,2 de la N-II, a l’alçada de la gasolinera que hi ha a l’entrada de la urbanització Tordera Park. A conseqüència del sinistre, un veí de Calella de 49 anys i nacionalitat gambiana va morir i dues persones més (no veïnes de Tordera) van resultar ferides de caràcter lleu, les quals van ser traslladades a l’Hospital Comarcal de Blanes. Segons han informat els Mossos d’Esquadra, la furgoneta on viatjava la persona morta va envair el carril contrari per causes que encara es desconeixen.

Pel que fa a l’afectació viària, segons ha informat el Servei Català de Trànsit, l’accident va obligat a tallar la N-II a les 16:14 hores en els dos sentits de la marxa a l’alçada de Tordera, fet que va generar quatre quilòmetres de retenció i va obligar a donar pas alternatiu. La circulació va quedar restablerta a les 18.16 hores. Fins el lloc de l’accident s’hi van desplaçar varies dotacions de la policia municipal, 3 dotacions dels Mossos d’Esquadra, 5 camions de bombers i 2 ambulàncies.

ÚLTIMES NOTÍCIES