IniciNoticiesCulturaEL CRIT POSA PUNT I FINAL A LA PROGRAMACIÓ DE LA PEIXERA...

EL CRIT POSA PUNT I FINAL A LA PROGRAMACIÓ DE LA PEIXERA 2011 AMB ÈXIT DE PÚBLIC TANT A LA PEIXERA FAMILIAR COM A L’ÚLTIMA NIT D’ESPECTACLES.

El festival d’oci alternatiu de Tordera, La Peixera, va finalitzar aquest passat cap de setmana la programació 2011 amb doble sessió d’activitats. Recordem que a diferència d’anys anteriors, en què hi havia tres caps de setmana de festival, enguany només n’hi ha hagut dos. El que no ha faltat, però, ha estat la tradicional carpa de circ sota la qual es duen a terme les actuacions, així en cas de pluja no s’ha de suspendre l’activitat programada.

En l’últim cap de setmana de festival d’aquest any 2011, La Peixera va començar a les 6 de la tarda amb l’edició familiar, que ja es va celebrar l’any passat. Enguany, petits i grans van poder gaudir de la gimcana organitzada per l’Esplai de Tordera, de les acrobàcies d’en Nyanyu i d’un espectacle de titelles de la mà de l’Helena De Sola. La presidenta de l’entitat El Crit, Teresa Pera, es mostra contenta amb el resultat de la Peixera Familiar.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/08/balanç-peixera-familiar.mp3|titles=balanç peixera familiar]

A la nit, l’última Peixera d’aquest 2011 pel públic adult va tenir com a protagonistes els clowns de Etcètera Clown, la pallassa Alba Sarraute, la música de La Increïble Història de Carles Carolina, la percussió dels ElektroTokats i una sessió del Dj Tomàs. Teresa Pera posa bona nota a La Peixera d’enguany i diu que estan pensant en recuperar el dia de festival que ha faltat.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/08/balanç-peixera-11.mp3|titles=balanç peixera 11]

El festival La Peixera va néixer l’any 1999 de la mà de l’entitat juvenil El Crit, amb la intenció de ser una alternativa a l’oci comercial i amb la voluntat d’acostar les diferents arts escèniques als joves. Hi col·laboren l’Ajuntament de Tordera i el Teatre Clavé.