IniciNoticiesCulturaL’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT DANIEL ES PREPARA PER CELEBRAR AQUEST CAP...

L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT DANIEL ES PREPARA PER CELEBRAR AQUEST CAP DE SETMANA LA SEVA FESTA VEÏNAL.

L’Associació de veïns de Sant Daniel donarà el tret de sortida oficial a la festa major del veïnat aquesta nit, amb el 23è sopar de germanor. En acabar, ball de nit amb la cantant torderenca SARA XAMPENY. El president de l’Associació de Veïns de Sant Daniel, Bruno Carreras, ens parla del sopar de germanor d’avui.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/08/sant-daniel-1.mp3|titles=sant daniel 1]

Per demà dissabte, 6 d’agost, a les 7 de la tarda s’ha preparat un espectacle de titelles i pallassos a càrrec de LA MASCARADA. Tot seguit hi haurà el 30è CONCURS de DISFRESSES per totes les edats. I per acabar, a les 12 de la nit, GRAN BALL DE NIT a càrrec de l’orquestra PARADÍS. Per aquest any també s’han organitzat dos tornejos, ja tradicionals dins les festes del veïnat de Sant Daniel: el 16è TORNEIG DE DOMINÓ i el 20è TORNEIG DE FUTBOLÍ.

Per diumenge, 7 d’agost, a la 1 del migdia hi haurà l’OFICI Solemne a la Capella de Sant Daniel amb el rector de la Parròquia de Tordera, Mossèn Rafel, i el cant dels goigs per part de la coral parroquial. Al sortir, audició de sardanes a càrrec de l’equip mòbil d’en JOSEP SERRA. A les 7 de la tarda, HAVANERES a càrrec del grup MONTJUICH. A la mitja part, rom cremat per a tothom i proclamació de la PUBILLETA i HEREUET de Sant Daniel 2011. A dos quarts de 8 del vespre se celebrarà el 4t torneig de Bitlles Catalanes, amb la col·laboració de la Bitlla Atòmica, i a dos quarts de 12 de la nit, GRAN BALL DE NIT amenitzat pel conjunt LOREN.

La festa finalitzarà amb els actes de dilluns, 8 d’agost. A les 6 de la tarda JOCS DE CUCANYA amb obsequi per als més hàbils, i a les 11 de la nit BALL FI DE FESTA amb l’orquestra MONTECARLO. A la mitja part, PROCLAMACIÓ DE LA PUBILLA DE SANT DANIEL 2011. Com cada any, també es farà la tradicional Rifa del Xai. Bruno Carreras explica que com cada any es podrà sopar a la Pista Mina Jalpí i que també hi haurà servei gratuït d’autobús.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/08/sant-daniel-2.mp3|titles=sant daniel 2]

Recordem que tots els actes se celebraran a la Pista Mina Jalpí i que hi haurà servei d’autobús gratuït, dissabte de les 9 del vespre fins les 12 de la nit, diumenge de les 6 de la tarda fins les 12 de la nit, i aquest any també dilluns de les 9 del vespre a la 1 de la matinada. El bus sortirà de la Plaça Lluís Companys, passant per la Plaça de la Concòrdia, Sant Pere i fins arribar a Jalpí.