IniciNoticiesSocietatRODALIES DE CATALUNYA OFEREIX EL “TIQUET TURÍSTIC MARESME”, UN BITLLET PER GAUDIR...

RODALIES DE CATALUNYA OFEREIX EL “TIQUET TURÍSTIC MARESME”, UN BITLLET PER GAUDIR DE LA COMARCA.

Rodalies de Catalunya ofereix als seus clients el “Tiquet Turístic Maresme”. El bitllet inclou el viatge d’anada i tornada amb tren des de qualsevol estació de la xarxa de Rodalies a qualsevol estació del Maresme, i descomptes en alguns establiments dels municipis de la comarca. A més, s’ha distribuït a totes les estacions de Rodalies de Barcelona una guia on els usuaris poden trobar rutes i punts indispensables a visitar al Maresme, així com també un llistat dels establiments que ofereixen beneficis a les persones que adquireixin el “Tiquet Turístic Maresme”.

Aquest bitllet, com la resta, funciona per zones. Així, el d’una zona val 2,90€, dues zones costen 3,40€, el de tres zones 5€, 4 zones 6,30€, el tiquet de 5 zones val 7,70€ i finalment, el de 6 zones 9,80€.

Aquesta iniciativa se suma a la resta de productes oferts per Rodalies per a la promoció de les sortides de lleure, cultura i coneixement del patrimoni català amb un transport públic sostenible. Recordem que el Maresme és una comarca que combina la riquesa d’una zona turística reconeguda internacionalment, amb les platges de la Mediterrània, la cultura, la gastronomia i les tradicionals festes populars, amb el verd dels parcs naturals.

Per més informació podeu consultar la pàgina web www.rodaliesdecatalunya.cat o trucar al telèfon 900 41 00 41. L’oferta és vàlida fins a finals d’aquest any.