IniciNoticiesPolíticaEL REGIDOR D’HISENDA, TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ I RECURSOS HUMANS, MARÇAL VILAJELIU,...

EL REGIDOR D’HISENDA, TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ I RECURSOS HUMANS, MARÇAL VILAJELIU, ES MOSTRA CONTENT AMB LA NOVA TASCA I ESPERA DISFRUTAR MOLT.

El diumenge 22 de maig d’aquest any van celebrar-se les novenes eleccions municipals de la restaurada democràcia. A Tordera, el grup de CiU va revalidar la majoria absoluta per els propers quatre anys i dues cares noves, Eliana Romera i Marçal Vilageliu, han entrat a formar part del govern municipal en substitució dels ja exregidors Marc Unió i Rafel Matas. Des dels serveis informatius de Ràdio Tordera volem conèixer com han estat aquestes primeres setmanes al consistori local pels nous regidors. Fa uns dies vam escoltar la nova regidora de Sanitat, Participació Ciutadana i Joventut, Eliana Romera. Aquesta setmana hem parlat amb el 5è tinent d’Alcalde i nou regidor d’Hisenda, Tecnologies de la Informació i Recursos Humans, Marçal Vilajeliu. Escoltem-lo.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/08/marçal-vilajeliu-1.mp3|titles=marçal vilajeliu 1]

Marçal Vilajeliu ha dit que li agrada la nova tasca com a regidor i que tot i ser una feina complexa és molt gratificant.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/08/marçal-vilajeliu-2.mp3|titles=marçal vilajeliu 2]

El regidor diu que personalment espera disfrutar i que encara estan treballant per marcar els objectius per aquests propers quatre anys.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/08/marçal-vilajeliu-3.mp3|titles=marçal vilajeliu 3]

Igual que la nova regidora Eliana Romera, Marçal Vilajeliu viurà properament la seva primera Festa Major com a regidor de l’Ajuntament de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES