IniciNoticiesCulturaAQUEST DIMARTS CINEMA A LA FRESCA A LA PLAÇA MIQUEL MARTÍ I...

AQUEST DIMARTS CINEMA A LA FRESCA A LA PLAÇA MIQUEL MARTÍ I POL AMB LA PEL·LÍCULA “LA VENTANA INDISCRETA” D’ALFRED HITCHCOCK.

El Teatre Clavé acull aquesta nit una nova edició de les sessions de cinema a la fresca, organitzades per l’associació d’espectadors. Enguany s’ha optat per pel·lícules que formen part dels clàssics del cinema. L’activitat està inclòsa dins la programació d’estiu del Teatre, també conegut com “L’altre Clavé”. Avui es projectarà la ventana indiscreta, d’Alfred Hitchcock.

En aquest film, un reporter fotogràfic es veu obligat a romandre en repòs amb una cama enguixada. Tot i la companyia de la seva xicota i de la infermera, procura fugir del tedi de la convalescència mirant des de la finestra del seu apartament els habitatges del davant. Des d’allà, observa meticulosament la vida dels seus veïns a través d’uns prismàtics. Un conjunt de petits però estranys incidents el fan sospitar d’un veí del qual la seva dona ha desaparegut misteriosament.

La projecció de cinema de l’altre Clavé comença a un quart de 11 de la nit a la Plaça Miquel Martí i Pol, davant del teatre clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES