IniciNoticiesEntitatsL'AJUNTAMENT I L'EMPRESA CONSTRUCTORA D'INDITEX ACORDEN UN PAS ALTERNATIU QUE UNEIXI EL...

L’AJUNTAMENT I L’EMPRESA CONSTRUCTORA D’INDITEX ACORDEN UN PAS ALTERNATIU QUE UNEIXI EL VEÏNAT DE FIBRACOLOR AMB EL PASSEIG FLUVIAL.

L’Ajuntament de Tordera i l’empresa responsable de les obres de construcció del nou centre logístic d’Inditex han acordat obrir un pas alternatiu que uneixi el veïnat de Fibracolor amb el passeig fluvial i el carrer de Pere Quart.

Aquest acord arriba després de l’anunci de tancament de la prolongació del carrer d’Anselm Clavé fins al passeig fluvial, un camí utilitzat habitualment per al passeig de vianants i bicicletes.
El tancament d’aquest camí respon a la necessitat de traslladar i modificar una línia d’alta tensió que travessa actualment aquest sector, motiu pel qual és inviable el pas de persones alienes a l’obra.

Durant els propers dies s’arranjarà un pas alternatiu paral·lel a la carretera N-II. Al pas s’hi podrà accedir  pel pas soterrat de la carretera, resseguint els actuals camps del sector de la Mullera fins a connectar amb el camí que condueix fins al passeig fluvial. Aquest pas serà provisional fins a la finalització de les obres de la nova zona verda de Fibracolor.

En aquest sentit, paral·lelament a les obres d’enderrocament de Fibracolor i de construcció del nou centre logístic, també començaran les obres de la nova zona verda del veïnat. Aquesta zona, que ocuparà uns 45.000 metres quadrats, serà una gran zona d’esbarjo i comptarà amb jocs infantils, mobiliari urbà, zones de lleure i vies per al passeig de vianants i bicicletes.