IniciNoticiesMedi ambientL’AJUNTAMENT RECORDA LA VIGÈNCIA DE L’ORDENANÇA DE LA RECOLLIDA SELECTIVA PER MANTENIR...

L’AJUNTAMENT RECORDA LA VIGÈNCIA DE L’ORDENANÇA DE LA RECOLLIDA SELECTIVA PER MANTENIR UNS CARRERS MÉS NETS.

L’equip d’agents cívics està repartint aquesta setmana a totes les llars de Tordera una circular informativa on es recorda la vigència de l’ordenança de la recollida selectiva per conscienciar la població sobre la necessitat de mantenir uns carrers més nets i un entorn més agradable.

L’ordenança de la recollida selectiva de la brossa no permet llençar les escombraries fora dels contenidors i recorda que hi ha un calendari per a la recollida de mobles vells i de poda.

L’empresa concessionària del servei d’escombraries recull les deixalles voluminoses i la poda (que ha d’anar lligada amb feixos o bosses) tots els divendres al matí porta a porta. Per tant, tot allò voluminós que es vulgui llençar cal deixar-ho la nit de dijous a la vorera i no a l’illa de contenidors. L’incompliment de l’horari per a la recollida de trastos i de poda pot comportar sancions de fins a 150€.

També, la mateixa circular recorda que existeix el servei gratuït de Deixalleria Municipal, situada al polígon industrial de Can Verdalet. A la Deixalleria s’hi poden portar els mobles vells, la poda i d’altres tipus de residus com runa, electrodomèstics o els olis que no tenen objecte en el servei de recollida domiciliària perquè són materials especials i/o perillorsos i per tant necessiten un tractament diferenciat.

L’horari de la Deixalleria és els dimarts de 10h a 13h, els dimecres, dijous i divendres, de 16h a 19h i els dissabtes de 10h a 13h i de 16h a 19h. El regidor de sostenibilitat, Carles Aulet recordava que fer la recollida selectiva només aporta avantatges.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/07/aulet-recollida-selectiva.mp3|titles=aulet recollida selectiva]

Amb la distribució de la circular informativa l’Ajuntament vol incentivar les bones pràctiques en matèria de recollida selectiva i recordar la població que cal la col·laboració ciutadana per mantenir un entorn més net i més agradable.

ÚLTIMES NOTÍCIES