IniciNoticiesCulturaAQUEST DIVENDRES FINALITZA EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ AL CENTRE DE FORMACIÓ ARTÍSTICA DEL...

AQUEST DIVENDRES FINALITZA EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ AL CENTRE DE FORMACIÓ ARTÍSTICA DEL CLAVÉ PER AL CURS 2011-2012.

El Centre de Formació Artística del Teatre Clavé finalitza aquest divendres el període d’inscripció per el proper curs 2011/2012. El centre compta amb l’Escola de música, l’Escola de dansa (ambdues de nivell elemental i reconegudes i en conveni amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya), l’Aula de teatre i l’Aula de belles arts.

L’Escola de música ofereix per als més petits, l’opció d’experimentar amb el so i el moviment a través de la Sensibilització a la música i la dansa. A partir de llavors, poden continuar al Nivell elemental, on s’ofereix la possibilitat de cursar llenguatge musical, instrument i formar part d´un conjunt instrumental.

L’Escola de dansa, per la seva banda, ofereix un curs d’iniciació previ al Nivell Elemental, on els participants poden cursar dansa clàssica, creativa, contemporània i espanyola. Així mateix també hi ha l’opció d’inscriure’s a cursos especials i a tallers de flamenc i de dansa contemporània.

L’Aula de teatre ofereix formació en expressió dramàtica a alumnes dividits segons grups d’edat, mentre que a l’Aula de belles arts es combinen espai creatiu i formatiu amb l’objectiu de desenvolupar la creativitat i la imaginació dels participants.

El director del teatre clavé, Josep Navarro explica que les diferents disciplines fan un treball transversal.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/06/centre-formacio-artistica.mp3|titles=centre-formacio-artistica]

Les inscripcions per al curs 2011 – 2012 de les diferents disciplines que ofereix el Centre de Formació Artística es poden formalitzar fins el proper divendres 8 de juliol (inclòs), de manera presencial al Teatre Clavé i en horari de dilluns a divendres de 10 a 1 del migdia i de 5 a 8 de la tarda.

ÚLTIMES NOTÍCIES