IniciNoticiesCulturaIRIS TEYS ÉS ESCOLLIDA NOVA PUBILLA DEL VEÏNAT DE SANT PERE.

IRIS TEYS ÉS ESCOLLIDA NOVA PUBILLA DEL VEÏNAT DE SANT PERE.

La proclamació de la pubilla i el ball van posar ahir a la nit punt i final a les festes del veïnat de sant Pere. La jove Iris Teys va ser proclamada pubilla del veïnat, atès que era la única candidata.

Els actes de la festa major de Sant Pere van començar dimecres el concurs de dibuix i una sardinada popular i divendres va tenir en el sopar popular i en els balls de nit els actes amb més participació tant de persones del veïnat com de Tordera. La festa d’enguany incorporava activitats noves en el programa d’actes, la cercavila de gegants de la colla de geganters i grallers o l’actuació del grup Country is Life. La festa també va acollir el correfoc, activitats infantil, exhibició de patinatge o el recital d’havaneres. Com és habitual, enguany també s’ha premiat a la persona de més edat del veïnat. El nou president de l’associació de veïns, Pere Garcia feia una valoració positiva de la festa.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/07/balanç-sant-pere.mp3|titles=balanç sant pere]

Totes les activitats han estat organitzades per l’associació de veïns de Sant Pere, amb el suport de l’ajuntament de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES