IniciNoticiesPolíticaCIU DESIGNA NOVAMENT A L’ALCALDE DE TORDERA, JOAN CARLES GARCIA PER ANAR...

CIU DESIGNA NOVAMENT A L’ALCALDE DE TORDERA, JOAN CARLES GARCIA PER ANAR A LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia continuarà com a diputat a la diputació de Barcelona, durant els pròxims quatre anys. CiU ha designat novament a Joan Carles Garcia per anar a la diputació. Cal recordar que l’alcalde de Tordera havia estat durant la darrera legislatura portaveu de la federació de CiU en aquesta institució. A banda de Joan Carles Garcia també continuen a la diputació alcaldes maresmencs com Joaquim Ferrer de Vilassar de Mar i Miquel Busch de Premià de Mar. Tots tres han estat ja diputats provincials durant aquest darrer mandat, però ara, estaran al govern i podrien tenir una cartera assignada. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia explica que encara desconeix quina serà la seva funció dins la diputació de Barcelona durant aquesta legislatura.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/06/alcalde-diputacio.mp3|titles=alcalde diputacio]

El batlle de Martorell i president de l’Associació Catalana de Municipis, el convergent Salvador Esteve, serà el nou president de la Diputació de Barcelona, després de l’acord amb el PP perquè aquests n’assumeixin dues vice-presidències.

El resultat de les eleccions municipals del 22 de maig dóna 20 diputats per a CiU a l’ens supra-municipal, 19 per al PSC i 6 per al PP, resultat que va permetre l’acord entre la federació i els populars per desbancar el PSC, que fa 32 anys que controla la institució El ple que elegirà Esteve de president es farà el 15 de juliol.

ÚLTIMES NOTÍCIES