IniciNoticiesCulturaFINALITZEN AMB UNA BONA PARTICIPACIÓ LES FESTES DEL VEÏNAT DE SANT ANDREU,...

FINALITZEN AMB UNA BONA PARTICIPACIÓ LES FESTES DEL VEÏNAT DE SANT ANDREU, SANT JAUME I MAS MARTÍ. LA JOVE NAGORE BACHILLER ÉS LA NOVA PUBILLA DEL VEÏNAT.

El veïnat de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí ha celebrat aquest passat cap de setmana les festes de Sant Joan 2011. Les activitats van començar dijous a la tarda i es van allargar fins ahir el vespre. La cantada d’havaneres amb el grup Els Rogers va posar el punt i final a les festes veïnals d’aquest any. Divendres al vespre, en el transcurs del sopar popular, la jove Nagore Bachiller es va proclamar nova pubilla del veïnat i passa a ser la primera candidata a Pubilla de Tordera 2011. Entre els actes de la festa també cal destacar el correfoc, els balls i la sardinada popular. Escoltem la presidenta de l’Associació de Veïns, Sole Márquez.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/06/balanç-i-pubilla-sant-andreu.mp3|titles=balanç i pubilla sant andreu]

La festa de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí ha gaudit al llarg d’aquests 4 dies d’activitats per a totes les edats amb un elevat nombre d’assistents.

ÚLTIMES NOTÍCIES