IniciNoticiesCulturaLA REVETLLA DE SANT JOAN A LA PLAÇA OBRE EL CICLE D’AUDICIONS...

LA REVETLLA DE SANT JOAN A LA PLAÇA OBRE EL CICLE D’AUDICIONS DE SARDANES I BALLS FOLK TRADICIONALS ORGANITZAT PER L’ASSOCIACIÓ LA NOSTRA DANSA.

Un any més, el passat dijous, 23 de juny, l’Associació La Nostra Dansa va celebrar la revetlla de Sant Joan a la Plaça de l’Església i l’arribada de la Flama del Canigó a Tordera. Les activitats van començar amb la lectura del Missatge del Canigó des del balcó de l’Ajuntament i van continuar amb una audició de sardanes a càrrec de la cobla Flama de Farners i ball de revetlla. També hi va haver coca i cava per tots els assistents. El membre de la Nostra Dansa, Joaquim Costas, en fa una valoració favorable.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/06/balanç-revetlla-.mp3|titles=balanç revetlla]

Aquesta activitat serveix per obrir el cicle de ballades de sardanes i balls folk tradicionals que l’entitat prepara per aquests mesos d’estiu i els dies de festa Major. Aquest dimarts també comença el curset d’estiu per aprendre a ballar sardanes. La primera audició serà aquest proper divendres, 1 de juliol, a dos quarts d’11 de la nit amb la cobla Ciutat de Mataró.

ÚLTIMES NOTÍCIES