IniciNoticiesComerçELS MARXANTS DEL MERCAT DE TORDERA OBSEQUIARAN ELS VISITANTS AMB BOSSES DE...

ELS MARXANTS DEL MERCAT DE TORDERA OBSEQUIARAN ELS VISITANTS AMB BOSSES DE LA COMPRA REUTILITZABLES.

Aquest diumenge 26 de juny i 3 de juliol els marxants del mercat de Tordera lliuraran entre els seus clients vals bescanviables per una bossa de polipropilé amb motius del mercat de Tordera. Totes les persones que disposin del val podran adreçar-se a l’Oficina d’Informació Turística situada al carrer Puigvert (davant de la plaça de la Concòrdia) i se’ls lliurarà una bossa de la compra gratuïtament.

Aquesta acció s’emmarca dins el Pla de modernització i millora del mercat de Tordera que es va elaborar a mitjans del 2008. Entre els objectius d’aquesta nova iniciativa en destaquen difondre la marca “Diumenge, el Mercat de Tordera” entre tots els visitants i els ciutadans de Tordera, promoure la sostenibilitat i els valors ecològics amb la distribució de bosses sostenibles i reutilitzables i difondre un producte gratuït que resulti atractiu, útil i perdurable en el temps.

Altres accions que s’han realitzat emmarcades al Pla de modernització i millora del mercat han estat l’arranjament de nous aparcaments per a visitants, l’asfaltat i condicionament de la zona de la carretera de Fogars, la publicació de tríptics divulgatius i la instal·lació de panells informatius del mercat a l’entrada del municipi.

ÚLTIMES NOTÍCIES