IniciNoticiesEsportsAQUEST DIVENDRES COMENÇA EL CAMPUS CESC FABREGAS AMB 110 NENS PARTICIPANTS

AQUEST DIVENDRES COMENÇA EL CAMPUS CESC FABREGAS AMB 110 NENS PARTICIPANTS

110 nens participaran a partir d’aquest divendres en la tercera edició del Campus Cesc Fabregas, que novament acull Tordera. El campus es portarà a terme del 24 de juny al 2 de juliol en les diverses instal·lacions esportives del municipi. El “Campus Cesc” és una iniciativa privada que es presenta amb l’objectiu de millorar la tècnica i els coneixements  de futbol i que vol reforçar entre els més joves valors com el respecte, la convivència o el treball en equip. Així ho explica el director esportiu del campus, Albert Garcia.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/06/campus-cesc-1.mp3|titles=campus cesc 1]

L’Arribada dels nens serà demà a dos quarts de 6 de la tarda a l’Antic Col·legi Ignasi Iglesias de Tordera. Durant aquests dies els participants al campus faran activitats esportives i lúdiques a diferents equipaments municipals i s’allotjaran a les instal·lacions de l’antiga escola Ignasi Iglesias. Albert Garcia explica com és el dia a dia del campus.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/06/campus-cesc-2.mp3|titles=campus cesc 2]

Un dels al·licients del campus serà la presència del encara jugador de l’arsenal i jugador de la selecció espanyola, Cesc Fabregas. Albert Garcia assegura que el jugador visitarà Tordera, tot i que no es poden concretar les dates.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/06/campus-cesc-3.mp3|titles=campus cesc 3]

L’alt nivell de qualitat de les instal·lacions esportives de Tordera i la situació geogràfica del municipi han estat dos dels motius principals perquè la organització del campus Cesc Fàbregas hagi escollit Tordera, per segona ocasió, com a seu del tercer campus de futbol.

ÚLTIMES NOTÍCIES