IniciNoticiesEntitatsFUNDACIÓ MARCET, DAMM I VALÈNCIA ES PROCLAMEN CAMPIONS DEL MEMORIAL JOSEP BARCELÓ...

FUNDACIÓ MARCET, DAMM I VALÈNCIA ES PROCLAMEN CAMPIONS DEL MEMORIAL JOSEP BARCELÓ 2011.

La Fundació Marcet, la Damm i el València s’han proclamat vencedors de la catorzena edició del Torneig de Futbol 7 Memorial Josep Barceló, celebrat aquest cap de setmana a les instal·lacions del CF Tordera. Per primera vegada, el torneig ha comptat amb la participació d’equips alevins, ja que aquest any han deixat de jugar a futbol 11 i han jugat a futbol 7, la qual cosa ha permès veure millors partits al Municipal de Tordera.

En la categoria més gran, els alevins de segon any (1999), el vencedor ha estat la Fundació Marcet, que ha guanyat el Vilassar de Mar a la final. El tercer lloc d’aquesta categoria ha estat pel Gimnàstic de Manresa. En la categoria dels alevins de primer any (2000) el guanyador ha estat la Damm, després d’imposar-se a la final al Barça. La tercera posició ha estat pel València. Per últim, en la categoria dels més petits, els benjamins de segon any (2001), el club guanyador ha estat el València en vèncer el Sevilla a la final. La tercera plaça l’ha ocupat el St. Andreu. Escoltem el que explicaven al micròfon de Ràdio Tordera alguns dels jugadors i entrenadors participants en el torneig.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/06/memorial-participants.mp3|titles=memorial participants]

57 equips, prop de 900 jugadors, entrenadors i delegats, 170 voluntaris i centenars de visitants han donat vida aquest cap de setmana al Memorial Josep Barceló. Això és el que explicaven els afeccionats dels diferents equips participants en el torneig.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/06/memorial-aficionats.mp3|titles=memorial aficionats]

Els autèntics protagonistes del torneig han estat els jugadors d’entre 10 i 12 anys dels diferents clubs de Catalunya i d’arreu de l’estat que han participat en el Memorial. Durant la competició també es va veure l’ex-president de l’espanyol, Daniel Sanchez Llibre que va felicitar el club per l’organització del memorial.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/06/sanchez-llibre.mp3|titles=sanchez llibre]

Durant dos intensos dies han pogut demostrar les seves habilitats tant individuals com col·lectives amb la pilota als peus, a més de fer amics i descobrir altres maneres de jugar a futbol. I també han pogut gaudir de diverses activitats paral·leles a les mateixes instal·lacions del CF Tordera i del servei de piscina gratuït per a tots els participants i acompanyants. Els resultats de tots els partits jugats i algunes de les fotografies del torneig ho trobareu a la pàgina web del CF Tordera, a www.cftordera.com.

ÚLTIMES NOTÍCIES