IniciNoticiesPolíticaJOAN CARLES GARCIA ÉS REELEGIT ALCALDE DE TORDERA AMB ELS VOTS DE...

JOAN CARLES GARCIA ÉS REELEGIT ALCALDE DE TORDERA AMB ELS VOTS DE CONVERGÈNCIA I UNIÓ. GARCIA TÉ PREVIST SIGNAR EN ELS PROPERS DIES ELS DECRETS PER REPARTIR LES REGIDORIES I LES TASQUES DE GOVERN DELS NOUS REGIDORS.

Joan Carles Garcia va ser reelegit ahir el migdia Alcalde de Tordera per els propers 4 anys. Va ser en el transcurs del ple de constitució del nou ajuntament. La sessió va ser presidida, com toca per llei, per la taula d’edat, formada pel regidor més gran i el més jove. A Tordera, aquesta vegada la taula d’edat va ser presidida pel convergent Jordi Camó i el republicà Jordi Romaguera. Tots els regidors van jurar o prometre el càrrec i, seguidament, es va procedir a l’elecció de l’alcalde. Els caps de llista de les diferents formacions que van obtenir representació en els comicis eren tots candidats. Només el republicà Xavier Pla va manifestar el seu desig de no presentar-se com a candidat a alcalde. Finalment, Joan Carles Garcia va ser reelegit alcalde amb el suport de 9 vots, que atorga la majoria absoluta. Aquest era el moment.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/06/constitucio-alcalde.mp3|titles=constitucio alcalde]

Tot seguit van prendre la paraula els representants dels partits polítics amb representació municipal.

El regidor del PP, Xavier Martín, va felicitar el nou alcalde i va desitjar sort i encert al nou equip de govern. També va expressar que la voluntat del partit en aquesta primera legislatura amb representació al consistori municipal és fer una oposició constructiva. Escoltem-lo.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/06/constitucio-pp.mp3|titles=constitucio pp]

El regidor d’ERC, Xavier Pla, va felicitar el nou alcalde i va explicar el motiu del seu vot en blanc. També va dir que l’objectiu del partit és representar la gent que els va donar suport als seus votants i ajudar a fer avançar el poble.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/06/constitucio-erc.mp3|titles=constitucio erc]

El regidor del Partit Socialista, Josep Romaguera, va agrair al PSC i els votants la seva confiança i va felicitar l’alcalde. Va demanar que no es jutgi a totes les persones per igual en un moment difícil per la política i va dir que faran el possible per tirar endavant el seu programa des de l’oposició amb treball, dedicació i honradesa.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/06/constitucio-psc.mp3|titles=constitucio psc]

Finalment, el reelegit alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va explicar que serà l’alcalde de tots i que proposa un govern de CiU per canviar les coses, però amb la col·laboració de tots els grups polítics amb representació al consistori.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/06/constitucio-ciu.mp3|titles=constitucio ciu]

L’alcalde, Joan Carles Garcia, té previst donar a conèixer els propers dies com es distribueixen les feines del govern entre els regidors. Els nous regidors de l’Ajuntament de Tordera són: per Convergència i Unió, Marçal Vilajeliu i Eliana Romera; per el Partit dels Socialistes, Antonia Garcia i Salvador Domínguez; per ERC, Xavier Pla i Jordi Romaguera; i per el PP, Xavier Martin i Javier Caballero.

L’auditori del Teatre Clavé es va omplir del tot durant en ple de constitució del nou ajuntament. Entre el públic assistent hi havia 6 dels indignats que participen de l’acampada a Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES