IniciNoticiesEducacióEXALUMNES DE L’ESCOLA IGNASI IGLESIAS FAN UN EMOTIU HOMENATGE AL DIRECTOR DE...

EXALUMNES DE L’ESCOLA IGNASI IGLESIAS FAN UN EMOTIU HOMENATGE AL DIRECTOR DE L’ESCOLA IGNASI IGLESIAS, FERNANDO RODRÍGUEZ, PER LA SEVA JUBILACIÓ.

Un grup d’exalumnes, alumnes, mestres, amics, familiars, pares i mares de l’escola Ignasi Iglesias i de la comunitat educativa de Tordera van homenatjar el director del centre, Fernando Rodríguez, que es jubila després de trenta sis anys a l’escola. Durant l’acte, diverses persones van fer un recordatori de vivències i experiències viscudes amb en Don Fernando. Paraules que es combinaven amb imatges que il·lustraven la seva trajectòria professional a Tordera. Un grup d’alumnes va fer entrega a Fernando Rodriguez un llibre de signatures, on durant els últims dies moltes persones havien omplert de missatges per agrair la seva tasca a l’escola Ignasi Iglesias. Montserrat Romera, ex-alumne organitzadora de l’acte, explicava altres sorpreses de la vetllada.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/06/balanç-fernando-rodriguez-1.mp3|titles=balanç fernando rodriguez 1]

El protagonista de l’homenatge, Fernando Rodriguez no podia amagar la satisfacció i alegria un cop finalitzat l’acte.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/06/balanç-fernando-rodriguez-2.mp3|titles=balanç fernando rodriguez 2]

L’alcalde de Tordera en funcions, Joan Carles Garcia i la regidora d’ensenyament en funcions, Maria Angels Cayro van fer entrega a Fernando Rodriguez d’una rèplica de l’escultura de la plaça de Miquel Marti i Pol, en reconeixement a la tasca al municipi.