IniciNoticiesEntitatsCINQUANTA-SET EQUIPS PARTICIPARAN A LA NOVA EDICIÓ DEL MEMORIAL BARCELÓ DE FUTBOL...

CINQUANTA-SET EQUIPS PARTICIPARAN A LA NOVA EDICIÓ DEL MEMORIAL BARCELÓ DE FUTBOL 7.

El club futbol Tordera ha presentat una nova edició del Memorial Barceló de futbol 7 que es disputarà els propers 11 i 12 de juny. Un total de 57 equips disputaran el Memorial. La competició reuneix 900 jugadors, entrenadors i delegats. Un total de 170 voluntaris s’encarreguen de l’organització. Hi haurà més de vint hores de futbol.

El portaveu de la junta del club futbol Tordera, Jordi Massana explica que entre els equips participants hi ha: Barcelona, Espanyol, València, Atlètic de Madrid, Atlètic de Bilbao i Sevilla.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/06/memorial-barcelo-1.mp3|titles=memorial barcelo 1]

Per primera vegada, el Memorial comptarà amb equips alevins. Aquesta any, els alevins han deixat el futbol 11 i han jugat a futbol 7, el que permetrà veure millors partits al Municipal de Tordera. Hi participaran, per tant, els alevins de segon any (1999), els alevins de primer any (2000), i els benjamins de segon any (2001). Així ho explica Jordi Massana.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/06/memorial-barcelo-2.mp3|titles=memorial barcelo 2]

Els partits començaran els dissabte a les nou del matí, i acabaran el diumenge a les sis de la tarda. En total es jugaran 130 partits.

El club disposa de quatre camps de futbol 7. Com cada any, hi haurà cerimònia inaugural, i acte de cloenda i record a Josep Barceló. Al llarg dels dos dies de torneig, s’organitzen diverses activitats paral·leles. També hi ha servei de piscina gratuït per a participants i acompanyants. L’organització disposa de servei de bar totes les hores de competició. També hi ha servei de menjador al migdia de dissabte i diumenge. Els resultats dels partits es podran seguir en temps real a www:cftordera.com