IniciNoticiesEducacióL’ESCOLA BRIANXA ACONSEGUEIX UN PREMI BALDIRI REIXAC PER UN TREBALL SOBRE LES...

L’ESCOLA BRIANXA ACONSEGUEIX UN PREMI BALDIRI REIXAC PER UN TREBALL SOBRE LES EMOCIONS.

El jurat dels prestigiosos premis Baldiri Reixac (Fundació Lluís Carulla), ha premiat el treball de l’escola Brianxa: “Expressem les emocions”. En el curs 2008-09, els alumnes de P5, la seva tutora Sílvia Santiago i l’alumna en pràctiques Crisitina López, van dur a terme el projecte “Expressem les emocions” que ha estat premiat per la qualitat i contingut del mateix. El treball tractava a través de diverses activitats emocions com l’alegria, la tristesa i la por. La tutora Silvia Santiago, explicava quines activitats havien realitzat.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/premi-brianxa-1.mp3|titles=premi brianxa 1]
El premi es lliurarà el proper diumenge 5 de juny a l’Espluga de Francolí, en un acte que serà presidit pel Molt Hble. Sr. Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya. Silvia Santiago explica com serà aquesta jornada.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/premi-brianxa-2.mp3|titles=premi brianxa 2]

Els premis Baldiri Reixac, destinats a l’estímul i al reconeixement de l’escola catalana, són dotats per la Fundació Lluís Carulla amb les aportacions voluntàries dels receptors del llibre-nadala que la Fundació tramet cada any a persones interessades per la nostra cultura. Aquest serà el setè premi Baldiri Reixac que aconsegueix l’escola Brianxa de Tordera. D’altra Banda, l’escola Brianxa i els alumnes de 4rt d’ ESO inauguren avui a la biblioteca l’exposició d’un projecte artístic anomenat “Cos i Rodalies”. L’acte començarà a dos quarts de 8 de la tarda.

ÚLTIMES NOTÍCIES