IniciNoticiesComerçINDITEX TRASLLADARÀ A TORDERA LA SEU OPERATIVA DE LA MARCA UTERQÜE.

INDITEX TRASLLADARÀ A TORDERA LA SEU OPERATIVA DE LA MARCA UTERQÜE.

Segons publica el diario de Galicia, la multinacional Inditex ultima el trasllat de la seu operativa de la marca Uterqüe, ubicada a Meco (Madrid) a Catalunya, concretament a Tordera. El motiu que justifica l’empresa per explicar aquest moviment és el projecte d’ampliació del centre logístic de Tordera. Inditex té previst fer al nostre municipi una inversió a cinc anys de més de 190 millones de euros. Inditex busca ampliar la capacitat del centre logístic en 140.000 metres quadrats. Actualment, Tordera es centralitza la gestió i distribució de Bershka, Massimo Dutti i Oysho.

En el poble de madrileny de Meca, l’empresa distribueix encàrrecs on-line, Zara Home i la secció de nens de Zara. Amb el trasllat de Uterqüe a Tordera la companyia ampliarà l’espai que té en aquestes tres àrees.

El passat dijous van començar els treballs d’enderroc de l’antiga fàbrica Fibracolor de Tordera.  Les feines de demolició han començat per l’interior de la fàbrica i es preveu que s’allarguin durant dos mesos. Durant aquests dies un total de cinc màquines treballaran per enderrocar les parets interiors i la façana de l’edifici i de cara al pròxim mes de juny es retirarà la runa i s’aplanarà el terreny.

ÚLTIMES NOTÍCIES