IniciNoticiesPolíticaCIU I PSC ENGEGUEN AQUEST CAP DE SETMANA ELS ACTES DE CAMPANYA...

CIU I PSC ENGEGUEN AQUEST CAP DE SETMANA ELS ACTES DE CAMPANYA ELECTORAL.

Els partits polítics locals comencen aquest cap de setmana els actes de campanya electoral. Convergència i Unió donarà el tret de sortida a la campanya electoral aquesta tarda amb l’acte de presentació del programa electoral per Tordera.

L’acte començarà a dos quarts de 9 amb l’estrena del vídeo de la campanya i la presentació del projecte de futur de la federació per als propers quatre anys pel municipi, a càrrec de l’alcalde i candidat de CiU, Joan Carles Garcia.

L’acte d’inici de campanya electoral de divendres finalitzarà amb un recital d’òpera i sarsuela a càrrec del tenor Albert Deprius, la soprano Beatrice Jimenez i el piano Ricardo Estrada. L’entrada a l’acte és gratuïta.

Dissabte, la federació nacionalista farà un vermut popular, a la pista coberta de Sant Pere, a partir de dos quarts de 1. A la tarda, CiU anirà fins al local social de Sant Andreu, on a les 6 de la tarda faran un berenar.

Diumenge, el grup convergent esmorzarà amb veïns de Fibracolor al local social a partir de dos quarts de 11 del mati. A la 1 també faran un vermut popular a la plaça Miquel Marti i Pol, just davant del teatre clavé.

Per la seva banda, El Partit Socialista de Tordera donarà el tret de sortida a la campanya electoral també aquesta tarda amb la presentació de la candidatura en aquestes eleccions municipals. L’acte serà presentat per l’ex-regidora del PSC, Ester Agell. A continuació es presentarà als membres de la candidatura i l’alcaldable Josep Romaguera parlarà sobre el seu programa electoral. Per finalitzar hi haurà un pica-pica per tots els assistents. L’acte començarà a les 8 del vespre a la biblioteca de Tordera.

Els socialistes continuaran els actes públic, demà dissabte amb la presentació del candidat Josep Romaguera a l’urbanització Ágora Park. Presentarà l’acte Toñi Garcia, tercera a la candidatura socialista. La trobada serà a les 12 del migdia al local social d’Ágora Park.

Diumenge, el PSC es desplaçarà fins a l’urbanització de Terrabrava. Presentarà l’acte Maria Jesus Caubilla, sisena a la candidatura del PSC i també intervindrà Antonio Díaz president de l’associació de Parcel·listes. La trobada començarà a les 5 de la tarda, davant del bar de l’urbanització.