IniciNoticiesEducacióLA REGIDORIA DE JOVENTUT OBRE FINS DIVENDRES EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ PER PARTICIPAR...

LA REGIDORIA DE JOVENTUT OBRE FINS DIVENDRES EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ PER PARTICIPAR AL CASAL D’ESTIU MUNICIPAL.

El Casal de Joves de Tordera, a través de la Regidoria de Joventut, obre avui i fins divendres les inscripcions per participar al Casal d’Estiu Municipal, adreçat als nens d’entre 3 i 12 anys i del campus juvenil, pensat per a joves de 13 i 14 anys.

El Casal d’Estiu tindrà lloc del 4 al 29 de juliol i de l’1 al 19 d’agost (mitja jornada o jornada completa), mentre que el campus només es farà durant el mes de juliol i en horari de tarda. El regidor de joventut, Marc Unió explica que precisament la principal novetat d’aquesta edició és que s’amplien dates del casal el mes d’agost.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/casal-estiu-1.mp3|titles=casal estiu 1]

El Casal d’estiu infantil tindrà lloc a les instal·lacions del col·legi Ignasi Iglésias, mentre que el campus juvenil es farà al Casal de Joves. Marc Unió assegura que el casal mantindrà la qualitat de les anteriors edicions.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/05/casal-estiu-2.mp3|titles=casal estiu 2]

Els preus del Casal variaran en funció de la jornada escollida, del nombre de germans inscrits i de si s’utilitza l’opció de menjador. El preu del Campus juvenil, per la seva banda, serà de 70 euros.

Les inscripcions es podran fer a l’oficina de Serveis Personals de l’Ajuntament (a la plaça Concòrdia s/n) fins divendres, de 10:00h a 13:00h i el dijous dia 5 també de 16:00h a 17:30h. En el moment de la inscripció caldrà dur una fotocòpia targeta sanitària. La plaça serà definitiva quan es presentin tots els documents sol·licitants, l’autorització paterna i es pagui la quota a l’entitat Caixa Laietana.

Com cada any les places seran limitades i s’atendran per ordre d’arribada fins a completar els grups. Per a més informació truqueu al Casal de Joves, tel. 937645885.

ÚLTIMES NOTÍCIES