IniciNoticiesEsportsEL CAMPUS DE FUTBOL CESC FÀBREGAS TORNARÀ A TORDERA AQUEST ESTIU.

EL CAMPUS DE FUTBOL CESC FÀBREGAS TORNARÀ A TORDERA AQUEST ESTIU.

Tordera acollirà el proper estiu la segona edició del Campus de futbol Cesc Fàbregas. La qualitat de les instal·lacions esportives i la situació geogràfica del municipi han estat dos dels motius principals perquè l’organització hagi triat Tordera com a seu de la seva edició.

El “Campus Cesc” tindrà lloc del 9 al 17 de juliol i s’adreça a nens i nenes de 7 als 15 anys. Durant aquests dies els participants faran activitats esportives i lúdiques a diferents equipaments municipals i s’allotjaran a les instal·lacions de l’antiga escola Ignasi Iglésies.

Per la seva banda, el regidor d’esports, Rafel Matas ha valorat “molt positivament” l’organització del campus a Tordera i ha destacat que “la important inversió feta en la millora de les instal·lacions i equipaments municipals permet que diferents iniciatives d’aquest tipus estiguin interessades en celebrar-se a Tordera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/rafi-cesc-fabregas.mp3|titles=rafi cesc fabregas]

El “Campus Cesc” és una iniciativa privada que es presenta amb l’objectiu de millorar la tècnica i els coneixements de futbol i que vol reforçar entre els més joves valors com el respecte, la convivència o el treball en equip.