IniciNoticiesPolíticaEL MOVIMENT ALTERNATIU PER TORDERA NO ES PRONUNCIARÀ A FAVOR DE CAP...

EL MOVIMENT ALTERNATIU PER TORDERA NO ES PRONUNCIARÀ A FAVOR DE CAP PARTIT POLÍTIC EN LES ELECCIONS MUNICIPALS. EL GRUP DEMANA ALS SEUS VOTANTS QUE VAGIN A VOTAR I NO ES QUEDIN A CASA.

A principis de mes, el moviment alternatiu per Tordera va decidir no presentar-se a les properes eleccions municipals. A partir d’aquí s’han obert un ventall de possibilitats sobre com pot afectar aquest anunci en el resultat dels comicis. En aquest sentit, el regidor del MAT, Josep Alsina ha confirmat que no donaran suport a cap candidatura i que donaran total llibertat als seus votants. El mateix Alsina, reconeix que si les coses no canvien el seu vot serà nul.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/alsina-eleccions-1.mp3|titles=alsina eleccions 1]

En les darreres eleccions 790 torderencs van donar suport a la candidatura del MAT. Josep Alsina ha demanat a aquest ciutadans, que tot i que el grup no es presenti, que vagin a votar el proper 22 de maig.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/alsina-eleccions-2.mp3|titles=alsina eleccions 2]

En una entrevista a Ràdio Tordera, Josep Alsina reconeix que fins a tres grups polítics s’han posat en contacte amb ells per col·laborar en aquestes eleccions.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/alsina-eleccions-3.mp3|titles=alsina eleccions 3]

Alsina aclareix que es tracta d’una retirada temporal i només per quatre anys. El grup continuarà vinculat a l’actualitat torderenca com a entitat.