IniciNoticiesCulturaLA FIRA DEL RAM ACULL AQUEST DISSABTE EL CONCURS DE PINTURA RÀPIDA.

LA FIRA DEL RAM ACULL AQUEST DISSABTE EL CONCURS DE PINTURA RÀPIDA.

Els pintors i pintores de Tordera i rodalies podran demostrar la seva bona traça aquesta any a la Fira de Ram. El concurs de pintura ràpida que organitza l’Ajuntament de Tordera i l’Escola Brianxa tindrà enguany un premi especial de la Fira. El concurs es celebrarà aquest dissabte, 16 d’abril. El regidor de cultura, Josep Llorens recordava que el concurs s’havia celebrat els últim anys dins els actes de Sant Jordi, i que enguany s’ha proposat fer-ho dins els actes de la fira.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/concurs-pintura-1.mp3|titles=concurs pintura 1]

L’inscripció i segellat serà a l’escola Brianxa de 8 a 10 del mati. Les inscripcions de la categoria infantil i juvenil del Premi Manel Soler es faran, també, a la Fira del Ram de les 10:30h a les 12:30h

La recepció de les obres seran de dos quarts de 4 a dos quarts de 5, a la biblioteca. En aquest mateix indret es farà el lliurament de premis a dos quarts de 7 de la tarda. Les obres premiades passaran a ser propietat dels patrocinadors amb tots els drets per la seva publicació. El regidor de cultura, Josep Llorens destaca la bona salut del concurs de pintura ràpida.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/concurs-pintura-2.mp3|titles=concurs pintura 2]

Les obres no premiades es podran posar a la venda durant l’exposició de treballs que es farà a la biblioteca. Durant aquest període totes les obres participants concorren al premi del públic que es determinarà per votació popular durant els dies de l’exposició. La mostra de les obres serà del 18 al 28 d’abril a la biblioteca de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES