IniciNoticiesCulturaLA REGIDORIA DE CULTURA VA FER ENTREGA AHIR DELS PREMIS LITERARIS INFANTILS...

LA REGIDORIA DE CULTURA VA FER ENTREGA AHIR DELS PREMIS LITERARIS INFANTILS BARON DE CARLOS.

La Regidoria de Cultura va lliurar ahir a la sala d’actes de la biblioteca els premis del concurs literari infantil de Sant Jordi, premis Baron de Carlos. En la categoria Infantil A (de 6 a 8 anys), modalitat prosa, el primer premi va ser per a Paula López, pel treball “A les cinc estrelles”.

El segon guardonat va ser el conte “L’armadillo que va perdre la seva mare “, de Dani Moreno. En poesia es va premiar en primer lloc a Marta Mercader per “El nadó”, en segon lloc a Biel Poch per “La muntanya “.

En la categoria Infantil B (de 9 a 11 anys), la modalitat de prosa va premiar en primer lloc a Nuria Xaubet pel treball “La pissarra digital” i en segon lloc a Leo di Giorgi per “El gran llibre de les aventures”.

En poesia es va premiar els poemes de Gioia Ponsdomènech amb “La llibertat d’escollir el futur”, el segon lloc Oriol Salgado pel treball “M’agrada llegir”. El regidor de Cultura, Josep Llorens assegurava estar content amb el nivell cultural del municipi.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/llorens-cultura.mp3|titles=llorens cultura]

Durant l’acte de lliurament de premis també es van conèixer els guanyadors del Concurs de punts de llibre. En la categoria de 3 a 5 anys es va premiar Adrià Rodríguez (de l’Escola Brianxa), en la categoria de 6 a 10 el guanyador va ser Núria Romera (de l’Escola de Tordera), en la categoria  d’11 a 14 anys es va premiar el treball de Rocío Mateo (del col·legi Sant Josep), la categoria de 15 a 17 va guardonar Alba Nonell (del col·legi Sant Josep) i en la categoria per a majors de 18 anys el premi va quedar desert. Els punts de llibre guardonats s’exposaran a la biblioteca fins al proper 30 d’abril.