IniciNoticiesCulturaLA REGIDORIA DE CULTURA FA ENTREGA AQUESTA TARDA DEL PREMIS LITERARIS SANT...

LA REGIDORIA DE CULTURA FA ENTREGA AQUESTA TARDA DEL PREMIS LITERARIS SANT JORDI EN LES CATEGORIES JUVENIL I ADULTS I EL PREMI DE LA BECA SALVADOR VENDRELL.

La regidoria de Cultura lliurarà aquest dilluns i dimarts els premis del concurs literari Premis Sant Jordi 2011.

D’una banda, avui a les 8 de la tarda, al Teatre Clavé, es farà el lliurament de premis de les categories juvenil i adults i el premi de la beca Salvador Vendrell. Durant l’acte també es presentarà el llibre Esguards amb els guanyadors de l’edició del 2010. El regidor de cultura, Josep Llorens ha destacat la participació en aquest concurs i la qualitat dels treballs.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/llorens-premis-literaris.mp3|titles=llorens premis literaris]

Per altra banda, demà 12 d’abril, a les 7 de la tarda, a la biblioteca, es coneixeran els guanyadors dels premis Sant Jordi de la categoria infantil, premi Baron de Carlos, i del concurs de punts de llibre.

La regidoria de Cultura, com cada any, presentarà els treballs guanyadors d’aquesta edició dels Premis Sant Jordi a la Mostra Literària del Maresme, organitzada pel Consell Comarcal.