IniciNoticiesEntitatsEL MOVIMENT ALTERNATIU PER TORDERA NO ES PRESENTARÀ A LES PROPERES ELECCIONS...

EL MOVIMENT ALTERNATIU PER TORDERA NO ES PRESENTARÀ A LES PROPERES ELECCIONS MUNICIPALS

El Moviment Alternatiu de Tordera finalment no presentarà candidatura a les eleccions municipals del 22 de maig. En un primer moment, el portaveu de la formació, Josep Alsina havia apostat per la continuïtat del grup polític, però finalment la manca de relleu ha fet meditar la decisió. Escoltem el regidor del MAT.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/MAT-1.mp3|titles=MAT 1]

Els actuals regidors, Josep Alsina i Albert Turon ja havien anunciat que abandonaven la primera línia política per incompatibilitat professionals. Com escoltàvem, Josep Alsina aclareix que es tracta d’una retirada temporal i només per quatre anys. Josep Alsina assegura que els cal un temps de reflexió i per preparar la renovació i els nous reptes com a grup.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/MAT-2.mp3|titles=MAT 2]

Josep Alsina destaca que se senten satisfets de la feina feta, com ara haver aturat l’àrea residencial estratègica al barri de Sant Pere, la construcció de la llar d’infants o haver impulsat un passatge fluvial al marge del riu Tordera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/MAT-3.mp3|titles=MAT 3]

En les darreres eleccions municipals, el MAT va obtenir 791 vots, el que representava el 13% del total de vots emesos. Josep Alsina ha volgut tenir un missatge per els seus votants.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/04/MAT-4.mp3|titles=MAT 4]

El MAT es va presentar a les eleccions municipals l’any 2003 i va aconseguir dos regidors que va poder mantenir també durant el 2007. Amb aquesta anunci, ja es pot confirmar que seran quatre forces polítiques les que concorreran a les eleccions municipals a Tordera, CiU, PSC, ERC i PP.

ÚLTIMES NOTÍCIES