IniciNoticiesCulturaLA MIRADA DEL POETA 2011 ESTARÀ DEDICADA A JOAN MARGARIT

LA MIRADA DEL POETA 2011 ESTARÀ DEDICADA A JOAN MARGARIT

L’ajuntament de Tordera, la biblioteca, el Casal de Joves i el Teatre Clavé preparen per el últim cap de setmana de maig una festa poètica a partir de l’obra del poeta Joan Margarit. Durant la segona edició de “La mirada del Poeta”, es faran un seguit d’activitats entre les tres localitzacions, totes relacionades amb l’obra literària i poètica d’aquest autor. El director del teatre clavé, Josep Navarro explicava que el projecte cultural també vol impulsar valors entre la ciutadania.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/03/mirada-del-poeta-1.mp3|titles=mirada del poeta 1]

Margarit serà, doncs, el nexe d’un espectacle que es desenvoluparà el 27 de maig en diversos escenaris del poble: el Teatre Clavé, la biblioteca i el parc Prudenci Bertrana. Així, hi participaran al voltant de 150 voluntaris, que conduiran els espectadors en aquest recorregut poètic. Escoltem Josep Navarro.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/03/mirada-del-poeta-2.mp3|titles=mirada del poeta 2]

Aquest any La mirada del poeta va més enllà de l’acte central del 27 de maig. El 30 d’abril al Teatre Clavé s’organitza una cantata basada en el poema Es pujol de Joan Margarit i en la qual participen els alumnes de cicle mitjà de les escoles Sant Josep, Brianxa, Ignasi Iglesias i La Roureda. A més, el mateix Margarit farà un recital el dia 5 de maig a la biblioteca. Per més informació podeu accedir a la pàgina www.lamiradadelpoeta.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES