IniciNoticiesEntitatsELS VEÏNS DE SANT PERE I MAS MÓRA TINDRAN PROPERAMENT NOU LOCAL...

ELS VEÏNS DE SANT PERE I MAS MÓRA TINDRAN PROPERAMENT NOU LOCAL SOCIAL.

Les obres dels nous locals socials de Sant Pere i Mas Móra ja estan en marxa. Les obres, que es financen a través de les subvencions del programa PUOSC de la Generalitat tindran un cost aproximat de 200.000€ per local.

El local social de Sant Pere, que s’està construint annex als vestidors de la pista esportiva coberta, disposarà d’una sala polivalent per a reunions, actes i assemblees, dues aules per a tallers, una oficina per a la tasca de la Junta i un vestíbul. A Mas Móra, per la seva banda, el local s’està construint a les instal·lacions de la piscina. Com a Sant Pere, el local disposarà d’una sala polivalent, vestíbul, oficina i una aula per a tallers. La regidora d’ urbanisme, Rosa Salarichs ens dona detalls sobre aquest projectes.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/03/salarichs-locals-socials-1.mp3|titles=salarichs locals socials 1]


Pel que fa al local de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí, Rosa Salarichs assegura que enllestiran properament les obres que ha fet en la millora i arranjament d’acabats interiors.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/03/salarichs-locals-socials-2.mp3|titles=salarichs locals socials 2]


Aquestes accions es sumen a la resta d’actuacions realitzades en la millora i dignificació dels locals socials, com ara la construcció dels nous espais de Fibracolor i a Tordera Parc.

ÚLTIMES NOTÍCIES