IniciNoticiesEntitatsLA LLAR D’AVIS DE CAN COMTE I EL SERVEI JUVENIL DE LA...

LA LLAR D’AVIS DE CAN COMTE I EL SERVEI JUVENIL DE LA CREU ROJA DE TORDERA IMPULSEN CADA DIJOUS ACTIVITATS INTERGENERACIONALS.

La llar d’avis Can Comte i el Servei d’Informació i assesorament juvenil S+J de Creu Roja Tordera impulsen una iniciativa intergeneracional conjunta en la qual participen els avis residents a la llar i els joves de Tordera entre 13 i 17 anys que formen part del projecte S+J. La dinamitzadora de la residencia de Can Comte, explica com sorgeix l’idea de col·laboració.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/03/can-comte-1.mp3|titles=can comte 1]

Des d’aquesta setmana i durant quatre mesos, cada dijous es duran a terme tallers  de diferents modalitats i que es presenten sota els títols: “Cantem cançons inoblidables” “Quan tenia 15 anys” i “le Miniolimpíades”.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/03/can-comte-2.mp3|titles=can comte 2]

L’objectiu d’aquests tallers, segons la direcció del centre, és fomentar la convivència i la tolerància entre generacions a través de l’intercanvi d’experiències.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/03/can-comte-3.mp3|titles=can comte 3]

L’actualitat sobre els tallers i el dia a dia de la Llar d’avis Can Comte es pot seguir des del bloc que han estrenat recentment i que es pot consultar a través de l’adreça http://residenciacancomte.blogspot.com/.

ÚLTIMES NOTÍCIES